Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bas & treble

Med kniven tryckt mot halsen
Glider den graciöst sidledes

Det blir blött
Tröjan klistrar sig mot kroppen

Blodet har stänkts på allt vitt porslin
Färgat allt rött

Jag kliver med nakna fötter
I pölen på golvet

Går och lägger mig & inser
Att detta inte hjälpte ett skit

Nu har jag bara mer ärr

på min hals
på Mina armar
på Mina ben

Nästa gång är det piller som gäller tänker jag

Men det har nu gått ca 3 månader
Och jag har blivit räddad av musiken bokstavligt talat

Nu, är det musiken som håller mig vid liv
Och jag fortsätter vandra starkare än tidigare med ärr som berättar olika sagor om sorg,kärkek & hat.

Musiken är min kärlek
Gitarren min älskare





Fri vers av Redanbegraven
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-16 20:23



Bookmark and Share


  LittleMissObvious
vackert men smärtsamt. önskar jag kunde göra något, kram
2012-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Redanbegraven
Redanbegraven