Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en kvinna vore man och om en man vore kvinna skulle sakernas tillstånd kunna te sig hyggligt olika inom de sköna konsterna i sitt verbala, sublimala och sociala uttryck. För att alls säga något om historia, på dialekten från Ekenäs.


Ett försök att skriva modernt, med o framför.






Att lära känna en
annan människa man inte
känner förut kräver förstås sin man.

Antingen för att man är
man själv eller för att kvinnan ifråga
måste betala för nöjet med att låta sin man gå.

Om han väljer att ta strandpromenaden
tillbaka till hotellet eller går via den olympiadiska
stadion brukar kvitta ojämna datum på söndagar.




(April 2012)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 536 gånger
Publicerad 2017-09-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP