Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djävulen i mig

Jag gav inte allt,
Kärleken emellan oss har förfallt.
Sanningen har jag svalt,
Efter alla ändringar på mig själv valt.
Pågrund av dig, har jag ändrat mig.
Levigt på lögnernas höjd, gjorde det aldrig din fröjd?
Jag ska vara androgyn, och fin.
Trög och bög.
Aldrig mer bli full eller hög.
Ska bli han som dög.
Stå på någon klubb och veva,
Du vill stoppa mig från att leva.
Att bli accepterad, har eskalerat.
Men nu har jag reflekterat.
För jag ska vara allt du ska hata,
Den där livsnjutaren, den lata.
En redig jävla ragata.
Jag är hatet du har skapat,
för du har för mycket på mitt skal skrapat!
Jag är den största lögnen,
Känner hur djävulen inuti mig står och knackar på bakdörren.




Fri vers av Thefritzler
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-17 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thefritzler