Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tex hon, vilka ögon!




Jag blir TOKIG över alla vackra, sexiga, kvinnor, damer, flickor på poeter!





Jag är alldeles matt och euforisk och glad över alla

underbara kvinnor, flickor, damer, tanter

här på sajten! Kvinnorna är magiska!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 17:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Undantagen BEKRÄFTAR regeln ,Anders N ! Klyschan satt som en handske,eller hur ?
2012-04-22

  Mats Henricson
MÅNGA DUNDERSKÖNA "PUMOR" passerar här revy !
2012-04-22

  Anders Nordlander VIP
Är alla lika??
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP