Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godkänd

Jag vill ofta vara

så mycket

jag inte är



Vill bli godkänd

av okända blickar

de som kikar på mig

bakom hörnet




Fri vers av Tea Alex
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-21 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill hellre bli hatad.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex