Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till döden skiljer oss åt.


Allt är inte äktenskap

Precis när jag börjat

älska

mig själv

försvinner samhörigheten

med människor jag trodde

jag skulle höra ihop med

för evigt



Ständigt

denna evighetsdramatik

från min sida



Ständigt

denna besvikelse

när genuina möten

inte automatiskt innebär

evighetsgemenskap




Fri vers av Tea Alex
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-21 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex