Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte tills döden skiljer oss åt.


När jag skilde mig var jag lycklig

När jag skilde mig

var jag lycklig




Packade banankartonger

och sjöng med

till Totolåtar




jag spelade sönder den skivan

den sommaren

då allt bröts

löften och ringar slängdes

i fyrisån




På botten

i allt slam

kanske du kan hitta

min besvikelse




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-21 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex