Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du sett min vita klänning?


Tills livet skiljer oss åt

Det var inte döden

som skiljde oss åt



det var livet självt

och all denna längtan

jag ständigt bär på




Det var inte jag som lämnade dig

Det var inte jag som lämnade dig

Det var inte jag som lämnade dig





Det var längtan

som ville att jag skulle

dansa




Fri vers av Tea Alex
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-21 18:15



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Åh så underbar!!!
2012-04-26

  Blåbäret
frihetens vingslag, verkligen
2012-04-22

  Casbah* VIP
fantastiskt fint skriven om det svåra i livet, och texten ger mig som läsare en inblick, igenkännande och minnen.. och hur du lagt upp orden är mycket bra.
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex