Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Kram' av Per Blomkvist, inspirerade till kommentaren. Mitt nyord inspirativt betyder att jag låtit mig bli inspirerad. Bilden är tagen inne på en kinesisk restaurang någonstans i Sverige.


Kritik på en text (795) lätt inspirativt






Först läste jag
texten

sedan såg jag
mot himlen

men taket
var allt som mötte min blick

medan radion spelade
sjungande musik

som fick mitt hjärta
att vilja sjunga

så jag skulle åter vilja
läsa texten

för själva längtan efter
att åter kunna känna hjärtat sjunga




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2012-07-01 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP