Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaj




promenad, förtöjd

tjärdoft i skuggor
längs glittret annalkas höst

på nytt är tiden

mogen att falla

inåt handlöst som känsla
med ord som väntar

i stillnad sommar



vackert vid ytan







Fri vers av in effigie VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-23 03:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
intet ord för mycket... en spännande läsning
2012-04-25

    lory
en magi i dina bilder som talar sitt klara språk
2012-04-24

    lenakarin
Så extremt avskalat, vackert att det finns plats för de egna bilderna.
Otroligt nog längtar jag plötsligt till hösten.
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP