Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dimmig morgon


120423


dagens vita mur

döljer för ögons blickar

oändligheten




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 641 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-23 12:11



Bookmark and Share


  aol
hon under mej uttrycker allt om din dikt i en mästerligt fin kommentar.
2012-05-17

    © Birgitta Wäppling VIP
det är hur den mjölkvita dimman
målat sina stråk
framför blickfältet

hur vi ibland tycks tro
att regnet kunde späda det vita
som när gud målar med sin vattenfärg

men vita murar döljer ändå ibland
oändligt mycket mer

det är kondenserade droppar
och vattenångan bildar en brigad av pärlor

tillsammans är de starkare
än vardagens tydlighet
2012-04-28

  anits VIP
Mycket fint om dimman
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm