Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång, ett liv

En gång tjuv


alltid tjuv



En gång hora


alltid hora



En gång mamma


alltid mamma




Fri vers av Tea Alex
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-23 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex