Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanmaktens korridorer

Det är inte besvikelse du ser i mina ögon

det är inte besvikelse

eller längtan efter mer



Det är vanmakt

mina herrar

vanmakt

som ni ger mig

när ni skördar

det ni sått



Om du ser tillbaka

ska du se

att jag log




Jag log

när du lurade mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-23 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det bränner
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex