Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan det är försent

fånga "sen" idag

imorgon kan strax ha gått

mot det förgångna




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 634 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-04-25 09:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stor klokhet med få ord.
2012-05-06

  devilsangel
Carpe Momentum! Fånga ögonblicket! Bra text
2012-05-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
nuet, ett aldrig förekommande fenomen, förutom i baktid.
2012-05-04

    Bodil Sandberg
Se här orden leka beveka och icke ska vi tveka inför dem så fint budskap! ...så fina klokord!.imorron kan strax ha gått..ja man önskar den inte hade så brått - superb haiku!
2012-05-01

    © Birgitta Wäppling VIP
Ja, det gäller att fånga ögonblicken i flykten. Tänkvärt, kort och koncist.
2012-04-28

  aol
en sann fin skrift som alla bör läsa,
2012-04-28

  anits VIP
Mycket fina och
kloka tankar
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm