Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Eller om igen' av AgnesP, inspirerade till kommentaren. 20120425 skrevs kommentaren.


Kritik på en text (1595) Du är den du är






Önskar ibland jag kunde skriva
som andra gör. Det kan jag inte
och det är min stora sorg.

Det är litet som att lyfta upp
en katt i famnen
och själv önska sig vara en

bekymmerslös och sorglös.
Men man är den man är
och det är skönt att du är det också.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2017-04-26 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP