Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbild, realitet, historia

En gång tjuv

alltid tjuv



En gång hora

alltid hora



En gång mamma

alltid mamma




Fri vers av Tea Alex
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 07:20



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
man kan förändra allt, även om fördomar sätter sig benhårt fast.
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex