Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi som såg varandra.


Människor man älskar

Jag ger dig min hand

förvarar den väl

låt den varsamt hålla dina minnen

dina önskningar

dina erövringar

och dina misslyckanden





Jag ger dig min hand

förvara den väl




Fri vers av Tea Alex
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 08:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns exempel på människor som förvarat kroppsdelar.
En del av dem har hamnat i elektriska stolen.
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex