Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuttefilt

Du är min snuttefilt älskling,
Vart jag än vänder så finns du där
Fast på ett så himla bra sätt
Som jag inte ens kan beskriva
Kanske alla förstår
När man ser oss tillsammans
Hand i hand
Min kära snuttefilt
Fryser jag så skänker du mig värme
När jag vill mysa är du go och mjuk




Övriga genrer av zeddi
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-01-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi