Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bad några av mina vänner skriva ner 2- 3 ord och av dem så skulle jag skapa en dikt. Så här blev den.


Livet

Inget är oskapligt
Rabarberns återkommer var sommar med sina goda smak
som ett uppvaknande

Det är bara att tro
lämnat samvete i dåtida musik

Nu är en ny fart
Och annan sång med skratten som är tillbaka

Ibland kan det kännas som mulet
men som smulor mjuknar de i nytt vatten och blir som friskt

Jag sjunger sittandes här
i Landskapets natur som jag föddes in med
trädens löv hörs som en ljuvlig kör

Trist att du inte är här
men jag tänker obehindrat på dig

Går mot hem igen
genar över Blomsterängen i min sommarklänning
känner vagt alla blommors dagg kittla så svalt mot det som är bart

Tron är hel
nytt hopp och allt är som borta

Där hos dig är min kärlek
även här




Fri vers av WLindholm
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WLindholm
WLindholm