Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt



i kaffets yta
en måne och tystnaden
ekar långtborta




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-04-28 04:53



Bookmark and Share


    lory
vemod o ensamhet som lyser
2012-05-04

  Minkki VIP
också jag ser ett vitt hjärta - fin symbol till texten, liksom den ekande korridoren... spännande både som text och bild
2012-05-02

    ej medlem längre
ett ensamt hjärta?
2012-04-28

  Anna H
Lite ensamt, kanske lite vemodigt, lite lugn, lite historiska vingslag. Snyggt!
2012-04-28

  Honest Ape
Enkelt och solid.
Jag är ingen kaffe-människa - men månen är din vän, precis som min, i nätter som denna!

Tack för läsningen! Går nog vidare och läser dina poems!
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP