Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund

Om jag får vara ifred bara lite

lite

så lovar jag att, ja

då ska vi älska

älska på ett sätt som får solen

att blekna i jämförelse




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"En liten stund med Jesus..."
2012-04-28

  Casbah* VIP
vackert konstaterande
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex