Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt mig

Om jag får vara arg ett tag

över allt jag behöver vara arg på

kan jag älska efteråt



Jag lovar

då kan vi älska




Fri vers av Tea Alex
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-28 13:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att aldrig vara arg är sjukt.
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex