Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är sugen på att gå ut i vårvädret. Samtidigt lockar mig städandet och disken, matlagningen och inhandlande av proviant till köket. Hmmm, hur skall jag nu lyckas med att lösa denna så möjligt knepiga ekvation? Jag kan ju alltid ringa en vän och frå


Det finns människor som tänker precis som jag...




(Rubriken i längre version.
Det finns människor som tänker precis
som jag tänker eller säger mig göra det.)


Jag har mig själv som mall
när jag tänker mig in i
andra människors situation

på så sätt att det finns folk
som tänker som jag
utöver undantagen

de som inte alls tänker som jag
undantaget de
vilka blott delvis tänker som jag.


(2012 04 22)




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-16 20:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
tänk ande rådfrågar sig själv hur han tänker - åt en pizza och... i övrigt är jag inget undantag i tanken
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP