Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett fågelperspektiv

Gatan som ligger stilla utanför,
kyrkklockornas dova ljud,
min blick som faller på ett papper
som flyger iväg med vinden,
mina händer mot den ännu kalla tekoppen,
mina hjärnspökens makt.

I mitt huvud känns det
som om någonting krossats,
just som koppen faller mot marken,
stillheten på gatan ruineras,
går sönder i spillror,
jag kämpar för att hålla mig ovan ytan.




Fri vers av Yolanda
Läst 259 gånger
Publicerad 2012-04-28 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yolanda
Yolanda