Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag har jag besök av två barnbarn.Den yngsta nio år tillägnade mej denna vackra dikt.Hon valde bilden




SOM EN SOMMARÄNG

Som en sommaräng

långt bortom bergen

Jag kommer

jag kommer

När jag kom dit

fanns de bara du

Underbara du

Det var du

som var sommarängen

När du skrattade

var du som en blomma

Ditt hår luktade

som rosor

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 1017 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-04-30 18:04



Bookmark and Share


  aol
Verkligen skriven med djup och känsla.
2019-02-03

  Futureprincess
Vacker målande beskrivning!
2018-02-02

  mike irow
stjärna poesins...
2016-05-16

  Quasimodo
Ord som doftar värme och kärlek!
2016-05-15

  Amari
Så rar text!
Vill också ha rosdoftande hår och ett skratt som en blomma!
2015-11-18

  Den lilla tänkande
"Det var du som var sommarängen". <3 Vad fint
Trevlig bild också. :)
2015-09-06

  Yeppis
Djupt vackert,din text andas skönhet
2014-05-14

  Densen VIP
Tycker att det är underbart att läsa alla vuxnas/ungdomars fina små alster här på forumet, men rätta mej om jag har fel...;)när barn skriver så blir ju orden så otroligt starka, rena, anspråkslösa liksom...nu känner jag ju inte ditt barnbarn, men skulle man ställa frågan om hur hon menar med sin text, så skulle nog säkert svaret vara:Jo för att det bara är så;))
2013-06-19

    ej medlem längre
man häpnar... så vackert!
2012-11-28

    Birgersdotter VIP
Så vackert
2012-05-11

  M M Mannheim VIP
Vackert diktat " Som em sommaräng/långt bortom bergen" Underbart skrivet.
2012-05-01

    ej medlem längre
Triumfatoriskt vacker
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP