Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Martall

Jag gled runt din stam
som ett spöke,
smekte din bark med
slöjorna från min transparenta kropp.
Dina rötter som sög
vatten från den gröna dammen
och min själ som sög
mörkret ur dammens inre.





Fri vers av MaTao
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-01 23:15



Bookmark and Share


    L e e
Din text måste jag bara bokmärka! Fantastisk! Så många känslor i de oskrivna och de skriva raderna.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

MaTao
MaTao