Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surely, English names call for an English limerick!




3/5: Namnsdagslimerick till John och Jane

 

 

Said John when proposing to Jane:

"I'll try not to drive you insane

but my sexdrive is such

that I never feel much

unless I keep quoting Mark Twain!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 06:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken kluring...och så...John...jättefint namn. Yeah I surely love it.
Ska fira med tårta, hoppas du kommer!
2012-05-03

  limerick
Liksom i fjol väljer jag att som kommentar åter reprisera denna min engelska vers, inte om sex men väl om nakenhet.

No French Sermon

"I have hardly any more to lose!",
yelled the priest with trousers too loose;
that slipped to the floor,
by St. Paul´s main door,
and at once he took home to Toulouse.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP