Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gentlemen.

I bidan på kärleken frodas känslorna, för någon av någon. I lunden sitter den ena och den andre, ser kvinnorna komma och gå. Korslagda ben och latte. Allt väl förpackat i silke. Kvinnorna ser mod skapas och mod försvinna. Med en ombytlig himmel kläs accessoarer av och på, till männens förtjusning och hat. Med entusiasm tas hattar av och kavajer erbjuds omhulda bara axar i den tidiga aftonens svala blomsterlund. Gentlemen.




Fri vers av Player
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Player