Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Truism



Maktlösheten

saknar dessvärre

all praktisk funktion

utom för

förtryckarna

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-04 19:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sanningen i ett litet nötskal - väntar på vad som kommer sen...
2012-05-07

  Minkki VIP
ibland behöver också truismer skrivas minkar på nosen...
2012-05-06

  Carl O Andersson
Kan man önska förtryckarna en maktfullkomlig maktlöshet, eller . . .
2012-05-05

  Stefan Viljehammar
Dräpande sanning må jag säga.
2012-05-05

  walborg
Suckar djupt av tacksamhet över texten
2012-05-05

  Annie b'larsson VIP
Det är så sant som det är sagt. Usch, ja. Vad ska vi göra med dem - förtryckarna...
2012-05-04

  © anakreon VIP
Du har så rätt, min vän!
Jag kompletterar texten
med stor tacksamhet.
Calle
2012-05-04

    ej medlem längre
Aj aj!
Maktlösheten är oehört praktisk för de perversa förtryckarna;)
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP