Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialog vid fågelburen


Vad är det där för fåglar, min lilla vän?

Det är måsfinkar.


Vad heter dom då?

Den lite mörkare där heter Nisse och hon som

sitter och dricker heter Iréne.


Aha, du har döpt dem efter mamma och pappa!

Ja.


Hur kom det sig att du döpte dem efter mamma och pappa?

Därför att dom alltid slåss.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-05 03:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Alltid en överraskning på slutet som får mig att le
2012-05-05

  Annie b'larsson VIP
Helt logiskt.
2012-05-05

  Monika A Mirsch VIP
glädje i gråtande majmorgon - regn och gräl och grönska
2012-05-05

    ej medlem längre
Bravo!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP