Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnimmer



ännu i rummet

ovanför minnens dimstråk
stjärnorna och tiden

andas

den stilla vackra
tystnaden och ingenting

och spåren av oss




Fri vers av in effigie VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-05 05:21



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så vacker text!
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-05-09

  Minkki VIP
andas förlikning med, läser jag, men... hm, bara min läsning. rundgången i bilden, men inte i musiken uppskattas ;)
2012-05-06

    ej medlem längre
vacker!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP