Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Nu blev det inte så trevlig stämning här."


Trevlighetshets

Motsatsen till trevlig

behöver inte alltid vara otrevlig

Ibland är motsatsen till trevlig

genuin




Fri vers av Tea Alex
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-05 10:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen viktigt och sant.
2012-05-05

  maria kide
En av de bättre, på länge!
Håller fullständigt med
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex