Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min systers hjärta


Du

som fick min systers hjärta

borde få veta

att hon badade naken i sjön

när alla låg och sov

älskade mjölkchoklad

och läste Harlequinromaner i smyg

Ett hjärta

som aldrig slutade slå

fast allt var över




Fri vers av Alfrida
Läst 381 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-05 18:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så otroligt vacker text - berörande till tårar - tack..
2012-12-28

    ej medlem längre
berörande vacker var detta poem ...
ett bokmärke att återkomma till ...
2012-12-17

  Engel
Vad vackra mänskliga känslor kan vara när man inte klär ut dem i pråliga ord.
Bara självklarhet, nakenhet, ömhet.
Du skriver alldeles fantastiskt.
2012-11-28

    Solaris
Känns vemodigt på något sätt.
Fina detaljer av en människa.
2012-05-05

  Rosen VIP
Oj! denna tog tag i en
du berör med din sakliga ton i minnen
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Alfrida