Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindkraftverk



Dulcinea av
Toboso har flytt sin kos
riddaren gråter
livet i försåt bakom
drömmen styr Rosinante

hemåt




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 22:53



Bookmark and Share


  Rochester
Snyggt, Don Quijote! Med den här radindelningen och den ibland dubbla syftningen är det som om själva dikten ligger i försåt för läsaren.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP