Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter ebb flod



Har inte tid för
saknad enkom för längtan
i fullmånens sken
drar streck mellan stjärnorna
ser konturerna av dig

vandrar på stranden
ritar tecken i sanden
andas i takt med
dyningen önskar mig ett
stjärnfall järtecken från skyn




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 23:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
må det komma
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP