Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårfyllt avsked



Inlindade ord
kärlekskonfetti med
smak och doft av mig
sprids för vinden en gång
var de avsedda för dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-06 13:55



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vemod i skönhet
vinden sprider dem dit de skall
2012-05-06

  Linda CH VIP
Vemodsvacker!
2012-05-06

  Maria T
En gång...
Sorgligt
2012-05-06

  Katinka VIP
Jättevacker sorglig kärleksförklaring.
2012-05-06

  © anakreon VIP
Upp flyga orden...
2012-05-06

  Fru Intighet
Väldigt vackert!
2012-05-06

    L e e
Väldigt fint beskrivet!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP