Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya tider...bagatell



Sirligt skrivna ord
omisskännlig doft av dig
på linnepressat
ark då kärlek på distans
nu ett musklick från musen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-06 15:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kalligrafi är att texta vackert
poesi är att skriva vackert
eller möjligen vackert beskriva
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP