Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen natt som inte följs av en ny dag av saknad...bagatell



Vargmåne andas
ut skriet från vildmarken
dog i månskenet
sängen lika tom som den
varit sen du gick din väg






Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-06 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande vemodiga ord.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP