Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roaldh...tack!



Doft av nyhyvlad
furu lin i tjärad papp
hammarslag nitar
kopparspik mot brickorna
ekan tjäras sätts i sjön

en båtbyggare
lägger en sista hand på
veckans tredje båt
klucket går inte att ta
miste på bär hans signum




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 19:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det doftar härlig sommar kring dikten!

det sista radbytet skulle jag gjort annorlunda, kanske är det min omöjliga dator som bryter raden på fel ställe? ('miste på' som början på sista raden)
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP