Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blodpropp i lungan


En ängel vakar över dig



Nära döden Mor
oavsett vad du tror var
det så nära Mor




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 21:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Oj, tur att vi har änglar.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP