Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korta stunder...bagatell



I din skugga dör
sista resten av ljus går
bakom i mörkret
vart du än vänder kommer
skuggan hinna ifatt dig

utom när solen
för ett kort ögonblick står
i zenit kan jag
se dina ögon glittra
som den dagen vi möttes





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 22:16



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så vackert skrivet! Gillar sista versen...
2012-05-08

  Lena Själsöga Keijser
smärta andas

... skuggan bär en bön i sina händer;
giv mig ljus - se mig i den jag är
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP