Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gammal dialog.

en gammal dialog kring två som inte finns
och hon är beundrandsvärd .. jag behöver bara inse
att det är nu världen ligger framför mig och Fröken Morfin,
det är nu vi ska ta itu med allt .. gamla dialoger, bilder
och oförstörbara minnen är ett minne blott ..
ska inte gå in i dom gränderna något mer ... bara beundras
hur pass hel jag en gång varit då jag var som mest sårbar.




Fri vers av svartvita_prickar
Läst 176 gånger
Publicerad 2006-01-31 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svartvita_prickar
svartvita_prickar