Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag vill


Jag vill måla hela världen röd
Röd, som vätskan i mina ådror
Röd, som färgen på mina tårar
Röd, som blod

Jag vill se er förstå
Förstå, det ni varit rädda för
Förstå, det samhället tabulagt
Förstå, det som gör mig glad

Jag vill se världen brinna
Brinna, som mitt hat mot oförstånd
Brinna, som lågan hos en mordbrand
Brinna, som min kärlek till Honom




Fri vers av Min fria själ
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-07 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Min fria själ