Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Retroaktiv lögn

 

Det sägs att

Sanningen ska göra oss fria

(är sanningen ett absolut för Dig)

Och att

Lögnen hinner ifatt oss

(vart ska vi springa och gömma oss?)

Men vi

Tror vi att vi kan gömma,glömma

(jag ser Dig där under täcket rädd)

Se livet

Där vi flyter fram i tidens ström

(kom fram vännen, bli fri!)

Retroaktiva lögner

Kommer alltid åter till avsändaren

(så lika bäst att låta sanningen blåsa rent)

Han sa: Jag ÄR vägen, sanningen och livet

ingen kommer till Fadern utom genom Mig

(det är din tur nu, kom gör mig sällskap på vägen

jag gjorde ju dig cellskap och allt kom i vägen)

 

Det sägs att..........

 

kb

 




Fri vers (Prosapoesi) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP