Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och föralltid

Jag erkänner att jag var rädd, inte skräckslagen.
Utan den där rädslan som gör ont i bröstet, det som maler och maler och maler.
Och orsaken..?
vad kan jag säga?
Svartsjuka, om du förstår det.
Du skriver på samma sätt, samma ord till henne som till mig.
Som om jag inte betyder mer än henne, trots att du säger att det är mig du älskar..
Och nu gråter jag.
För jag vet inte om jag har rätt eller fel,
om det du sagt är sanning eller lögn.
Men jag vet att jag kommer att älska dig.
Nu och föralltid!




Övriga genrer (Aforism) av lillanna
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillanna

Senast publicerade
Nu och föralltid
Älskad?
* Se alla