Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högsta vinsten 2

När förlåtelsen riktad

mot mig själv

infinner sig









Jag får lättare

att förlåta andra




Fri vers av Tea Alex
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-10 19:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är så sant.
2012-05-10

  Magica VIP
Ja så är det nog. Bra skrivet! :)

En fråga: Du menar väl "Får jag" ? Det står nu "Jag får"?
Tror du råkat skriva ett slarvfel här...
2012-05-10

    ej medlem längre
Jättevackert!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex