Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten kvällsfantasi<br>


Hederlig Vedergällning

 

 

Nu sitter Dagen på sängens kant

och plockar av sina tofflor

och spörjer Kvällning, en anförvant

om han kan få ett par våfflor.

 

"Det har ju varit en jobbig dag

med blåst och sol över kusten

som gör att jag nu är ganska svag,

tarvar ny näring åt lusten.

 

Och inom kort, i nattskjortan blå

får han belöning när Kvällning

bjuder på våfflor med mylta på

som hederlig vedergällning.

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 06:21

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Vilket fint samarbete
2012-05-12

    Bodil Sandberg
Ler stort så bra så fint och finurligt!
varm applåd!
2012-05-12

    ej medlem längre
Härlig!
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP