Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skippar själva inledningen här för jag har litet bråttom just nu. Fågelsång och vänskapens förspel och efterspel får läsaren här själv tänka sig, medan själva samlaget eller samklangen här breder ut sig som en sorts stand-up-komedian.


Något litet om orgasmen VII (skrevs i maj 2012)






- Om du tror att du kanske aldrig har fått en orgasm så har du förmodligen orätt. Så här som vi gör nu uppnår man orgasm.
- Åh fan, är det här en orgasm? Jag visste inte att det fanns den mer fysiska också. Men nu när du säger det, så har jag nog haft några av dem förut. Bara att de då åstadkoms något högre upp. Mentala orgasmer.
- Mentala orgasmer sägs uppstå i huvudet, men även skrattet som kanske börjar i magen eller i underarmarna, har sitt så småningomliga centrum även de i huvudet.
- Hjärnan sägs vara kroppens största, sexuella, organ. För den som aldrig fått en orgasm i den hudvävnad som omger axeln har kanske aldrig kliat sig eller fått massage.
- Att klia sig är väl den där småaktiga formen av massage, den som visserligen ger mersmak men som nog inte räknas in bland det stora området av orgasmer.
- En vän till mig, som var full vid tillfället, tyckte sig en gång mitt i sommarnatten se en orgasm krypa omkring i gräset på fotbollsplanen. Den verkade som sprida sig i gräset också, som vore hela planen full av stora ormar som ormade sig i natten.
- Jag har också hört att orgasmer kan krylla, men det skulle då ha rört sig om skratt och skrattparoxysmer.

Fortsättning följer, nog. Om du bara kan vänta. Om väntan blir dig alltför lång, under tiden, kan du börja akt två själv, så ansluter jag senare.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-09-10 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP