Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet vad morgondagen bär i sitt sköte...bagatell



Idag är tårar
faller likt regn imorgon
kanske solsken som
kisar motvilligt trotsar
de sorger som var igår




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP