Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöpligt slut...bagatell



Du lovade mer
än vad du kunde hålla
en kyss på naveln
innan du reste på dig
vinkade och sa farväl




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-12 17:56



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
uff..vet hur det känns
2012-05-12

    ADI Nehlin
uff..vet hur det känns
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP